Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da se prisjetim familije klixovcima sto su mi onu spodobu cetnicku stavili na moju omiljenu rubriku "krizaljka" Inace hvala vam kiksovci na clanku i prikazu moje vile
oooooh Gareth, razocarao si me danas...pa koliko puta ces nam jos reci da ti je krizaljka omiljena rubrika? jesi li danasnju vec rijesio? ;-)
nisam, ne mogu gledati onu rugobu, smislit ga ne mogu...otuda i moje frustracije...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
ja konto sad cu past sa stolice kad ono namjestaj ko da je iz eco company..
prije ce je prodat preko pika
KAKA izvlaci paru gdje stigne. x)
I sta sad?da gledam i da maštam
Dodjite da vidite i moju vilu od 34 kvadrata..*** vas on.ako jmanpara ne znaci da me treba interesovati sta i gdje radi.
ma vala ne vrijedi tih para
KAKO NEKOM HAKOVATI FB PROFIL U 5 KORAKA RADI 100% ! 1) Odaberete profil koji želite. 2) Sačekate korisnika negdje na ulici. 3) Udarajte ga palicom dok vam ne kaže lozinku i email. 4) Kada vam kaže, šutirajte ga još 5-6 min za svaki slučaj da ne može doći kući na vriieme. 5) A onda što prije kući kako on ne bi stigao da je promjeni. NAPOMENA!! Pazite da osoba kojoj želite da hakujete profil ne bude jača od vas pa da kasnije ne bude nekih tehničkih problema.
A ja namjestaja i kur... sta je ba ovo selhacina kod nene kuci kjeose pet puta
Vila nije losa...jos da joj je lokacija na Poljinama bila bi elitna:))
Pa i nije nesto eksklusive..
mmm treba mi jos da ustedim 50.000 pa cu kupiti :-)