Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeli ovo atestirano za sexanje
*** krevet koji ne skripi
Ne smijem ni gusani radijator na zid zakačiti, koliko je zgrada dobra, a kamoli cijeli krevet.
Ovo je dobro, samo ima mali problem... treba plafon biti visok bar 5 metara...
Za one koje zele znati vise... Naziv ovog modela je "Platonska Ljubav" inace normalna izvedba se postavnja na pod. Model za balkansko trziste ima dodatna ojacanja, i skracenu garanciju :)
Ono... Lijepo za vidjeti ovako na slici.. U praksi, strah me penjat se i spavati i na krevetu na sprat, a ne visecem!
super, samo što je kod njih visina stropa 4m, a kod nas 2,5.
predobra stvar
mali stan sa plafonom od 4 m visine... gdje to ko nas ima...
Bježi ba, žena me zbog hrkanja svakako gura i sa ovog običnog kreveta, a kamoli da zahrčem na ovom. Pa glatko bi nogama izgurala a od mene bi ostala samo fleka na podu. Eh jedino što sa ovog kreveta švaler nema šansi da pobjegne a ni da se sakrije; samo odšaraviš šarafe sa nosača i buuum ;)))
Prahne ti, a ne možeš jer nemaš sobe...jebaji ga
Hahaha presmiješno. Visi krevet iznad kompjutera, kada u trpezariji, a što neko reče mogao je još 2 sprata dići. Hahahaha kriza!
Ma ljepota jedna !!! Dodjes pjan kuci I u pola noci se provisos nako pripit I mahmuran, sve ti se vrti a da ti je malo kosele vode iz frizidera i ............... To I bi !
valja se popet pravo
prvo*
Jest kad ti je plafon 4 metra visok ... kad bi se u nasim stanovima ovo uvelo, moralo bi se puzati ispod kreveta ... druga stvar, vidi kade na prvoj slici ... pa mamu vam ***, kada na sred sobe ... i sad gosti sjede a meni se valja kupati ... da mi je vidjeti ovog arhitektu i dizajnera, prosto bi ga stocem opalio
potpuno si u pravu-i ja sam odma pored stola i stolica ugledala kadu..... ja designea, arhitekture i govana....
nisu oni balkanci da im sjede gosti. u njih nema gostiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja imam svoj stan. i nije mi malen, ali opet mi visi. znači nije do stana...
Ovo je EXTRA jebes u letu :D
....duplo ljuljanje...dobra stvar....