Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je ruzno svesti svu historiju nase drzave, a bila je nevjerovatna, na "tradicionalnu" nosnju i ispijanje kafe uz rahat lokum. Ne mogu da vjerujem da vecini ljudi "tradicija" pocinje od momenta poganog Osmanskog osvajanja Bosne. Ovakve gradjevine trebaju na ulazu imati upozorenje da je ovo samo mali komadic nase historije i zabraniti javno propagiranje gubljenja vremena uz ispijanje kafe.
a DZe ti je trotoVar oko kuce?
Na zadnjoj slici pomislih:prvaveca kisa sve ce ono zavrsiti u vinogradu.
Ajde sreca da se lik lozi na bosanske starine.zamisli da voli crtane ffilmove.pa da u dvoristu osvanu Dusko Dugousko.
Ovo nema veze sa starobosanskim bilo cime..ovo je osmanlijski stil..
krv ostala štaš, da se glumi beg i aga
krivo mi bude kada vidim koliko bi neki htjeli da imaju staru bosansku kucu, da ocuvaju sjecanje na to, a sasvim pogresno grade. ovo veze nema nema sa orginalom, a sahat kulu necu ni spominjati.al haj
😂😂😂😂 to mozda sad ali po pravom peavopisu kaze sat, samo sto se ja nemjenjam kako sunce sija kao neki i ne glumim Amerikanca, Rusa ili Turcina, budi sto jesi 50 godina zar nisam u pravu
Sahat!?? . 😂😂😂😂😂😂 valjda sat!! A Kula je lijepa!!
Gustave. kaže se sahat. Nije sat.....Moraš razumjeti arhaizme.
...nije da nije msijšeno guranje h na svako moguće mjesto. al, kula je sahat i nikako dugačije.kad bi reko "sat kula", to jednostavno nije to.
Moze covjek da radi sa svojim parama sta hoce i gradi na svojoj zemlji sta zeli. Meni je ovo svejedno malo glupo, pogotovo sto svaki grad u Bosni ima originalnu sahat kulu i ne vidim kakvo je zadovoljstvo imati kopiju u svom dvoristu.
Prelijepo nemam rjeci i ovo samo budala nebi pohvalila mada vec ima satiricnih komentara