Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sigurna, a na litici je objesili .. sve drogirano
zabušili su slovenci ispod četiri tipla osmice
Cijelo Svrakino se priprema za pohod na Alpe, ekspedicija kodnog imena "Alajminij"
Nije mi jasno što su željeli postići s ovim. Kažem s "ovim" jer objekt na slici je nešto totalno bez veze. Naime postaviti objekt s toliko površine izložene vjetru na onakvom mjestu graniči s ludošću. Nema tih ankera koji mogu zaštiti objekt od vjetra pogotovo ne na tom mjestu. Nije mi jasno zašto "arhitekti" teže nečem što je potpuno suprotno u odnosu na tradicionalnu arhitekturu prostora.
Samoubilački dizajn :))))))
Ova gradjevina je otporna na kihanje, i to mozda!
Odvratno! Ja se penjem na planine da bi gledao krajolik na kojemu nema nikakvih tragova ljudskih tvorevina. To je tesko ESTETSKO ZAGADJIVANJE prirode jer narusava ljepotu krajolika. A, planina i treba da je opasna jer je to svojstvo planine da bude opasna i ja ne idem u planinu da budem bezbijedan nego da se divim ljepoti njenoj.
Jadna ti majka ako se ovo otkaci gore zavrsit ce u Bosni, taman da i mi dobijemo gratis kakve futuristicke infrastrukture.
dobra ideja i izgleda zanimljivo, a treba to redovno i odrzavati..he..
Divno, mnošto čeličnih kablova i aluminijuma u sredini. KAd zakrhaju gromovi, koji su na Kaninu neizaobilazni, baš će unutra bit prijatno :))
Jesu l' sigurni ovi kablovi ... ?