Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Impresivno, svaka joj čast !!!!
i fahro bi se postidio
Mislim da Fahro nema puno veze sa arhitekturom !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo rokaj Zaho, boli te kurko
Osim ovih "velikih" projekata nije loše pogledati jedan "mali" http://www.tafter.it/2012/04/05/architettura-il-tavolo-dellarchitettura-di-zaha-hadid-fino-al-7-maggio-ad-arezzo/
Gdje nestaodes svi oni komentatori/kriticari arapskog naroda???
Aiii, Zaho, tebi su vile u glavu
Bravo za clanak!! Inace gradnja ovog cuda arhitektonskog u Beogradu na mestu bivse hale Beko odmah ispod Kalemegdana, pocinje uskoro, prostor je rasciscenj, to je ogromna stvar za ceo region u arhitektonskom smislu!
JESTE, mnogi se bune, i postoji donekle sansa da upropasti vizuru Kalemegdana, jer je odma isppod njega, ali ne verujem da ce se odustati, sve se nekako upakovati, Grci grade hotel/soping centar i jos nesto. Jebes Kalemegdan kad se ovako nesto gradi kod nas.
a sta ti dodje arhitektonski smisao???!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
svaka cast, impresivno..
Ova žena je poklon budućnosti xd.. nije iz ovog vremena, svaka joj čast :D
U jest ruzna Bog te *** :O
satirala se od kurca kad je bila mladja
i sad je milf. u stvari gmilf.
Vidi sto vjestica zna projektovat :)