Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..rijetko viđeno uklapanje objekat u okolinu, bar prema nacrtima...prelijepo.
...nači, ovo se zove exkluzivno, a ne ono na poljine hillsu, sa pogledom na jezero sarajevskog smoga.
...da se ne lažemo, sarajevo nema ekskluzivnu lokaciju, u punom značenju...sve je to nekako "nasilu" ko i ovi stanograditelji...sad svi stanovi "exkluzivni", valjda se lakše prodaju sa tim "statusnim" dodatkom...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
cudi me da neko nije napisao: "bolje da je fabriku sagradio"
Vidis ona naftna polja tamo u pozadini na slikama? Tamo ba, preko jezera. Eh! Od tamo smo mi do "Oktobar/Listopad 2014. godine" uvezli 769.999.090 KM (Tj. Umal pa 800 miljona KM) tj. 691.325.591 kg pod stavkom "Mineralna goriva, mineralna ulja i proizvodi njiho". Godinu prije, 2013. po istoj stavci uvezli smo 1.032.046.485 KM. No haj to. Moze Pederer da samo ponjusi sto Bosnje godisnje kolektivno zapale u havu. To je jasno. Nego mene kopka... Iste te 2014. mi smo IZVEZLI po toj istoj stavci 57.806.351 KM ISTIH TIH "Mineralnih govana" - ali stalo sve u jedan Tamic. Kaze Vanjskotrgovacka Komora BiH - 1.810 kg. Ni dvije tone nema. Samo, to "nesto" sto izvozimo izadje na oko 31937 KM po kilogramu. Ne znam sta je, ali ocito trebamo da poradimo na proizvodnji toga. Zlato stoji trenutno na oko 38638 $ za kilo. Tj. Oko 61434 KM. Znaci odoka-nako, ko pola cijene zlata. Sad samo da uglavinjamo sta je to, i da se bacimo na proizvodnju. Ima Pederer da nas moli samo da dodje da vidi kupatilo.
bit che velika vlaga sa ovog zida shto je ostao uz brdo... lol
Gospodin :)
On je VELIKA BUDALA, mrzim ga ! ! ! ! ! ! ! ! !
Evo još jedan razlog više da navijam za Đokovića, Čilića i ostale sa naših prostora, nikad mi ovaj i ostali stranci neće biti bliži i draži od "naših" ljudi.
ovi što daju minuse će crknut čekajući da komšiji crkne krava ;)
Svaka čast, ali ovo meni nema "toplinu" :/
...lako ćeš dobiti toplinu...stavi teške, guste zavjese i par žestokih perzijskih ćilima...uz kamin, imaćeš pun doživljaj topline...
jes, nema nigdje naseg šehera (cinično)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pošteni reketaš. ☺
Al' zato moja garsonjera u tibri je sa ljepsim pogledom, pogledom na Stup! Salim se naravno, nek' mu je sretno sa useljenjem :)
a ja i cipele na rate kupujem..eh, zivote jadni
...šta te gabri, ti si lokalni razdjevičar :)
...dobar je, dobar...maštovit nick :))
Nadal će mu mikser kupit na naselje.
nista posebno
I raj za paparace s obzirom koliko je prozora.
i ja sam osvojio prohemu open..dobio dvije kante jupova i trulex da mogu brisat boju!