Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e vidis sto ti je nepravda, ubio 77 osoba, postavio bombu i on je samo FANATIK, pa jbt ispade ko da je otisao na utakmicu i potukao se jer su mu rekli da je njegov tim posljednji na tabeli, on je TERORISTA!!!
izvini terorista je jako blaga riječ. on je monstrum. ja bih ga mučio srednjovjekovno.
da u pravu si, ono samo monstrum moze uraditi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
stan je pravo JEBAČKI
Sta uradi covjek sebi bezveze, mogao se ozeniti i skrasiti u ovom lijepom stanu i zivjeti lagodnim zivotom... Ja ovakve psihopate dozivljavam kao nekoga ko je zivot na neki nacin natjerao da bude, a ovaj konj, sve mu potaman, cetverosoban stan na top lokaciji... Otkud njegovom ogranicenom mozgu te bolesne ubilacke ideje?!
Lijepo i moderno...
imo lik bas tezak zivot xD
Ne bih ga taman dzaba da mi daju ...
Zaboravili ste napisati da je u zamjeni skuplji!
*** ti norveški zakon kad je onakvom monstrumu najveća kazna 21 godina zatvora. i kod nas su blagi. ubiješ nekoga dobiješ max. deset godina, puste te nakon pet. u americi ukradeš čokoladu i dobiješ tri godine zatvora bez prava pomilovanja.
21 max ali kad istekne 21god opet mu se produzuje ;)
Aj spusti na 450 pa cemo da pricamo
Sacekajga da izadze iz zatvora pa zivi sanjim ako imas sestru povedi i nju
tesko je zamisliti da je onakva budala zivjela u ovakvom stanu :-|
Na stranu monstrum Breivik i sva njegova nedjela, ali stan je prekrasan! Sama lokacija, zgrada, jednostavnost i funkcionalnost dizajna. Manje je definitivno više :)
minimalizam
Manje je više.