Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad bude Kliziste?
Samo da obavjestim Klix da je Erdogan upravo izjavio da su muslimani otkrili Ameriku, a vi ni rijeci o tome. Seselj vam je mozak popio. Izgleda da je Kristofer bio obican prevarant i lazov :-)
Daj zajebantu, opusti se. Naravno da volim BiH. Napolju hladno, u sobi fino, toplo. Malo sviruckam, malo slusam muziku, cavrljam sa tobom. Sto se, bre, ljutis?
...ipak je to kod nas bolje...komšija ti natakari šljakobetonsku rugobu, sa milion krovića (jer je to in) i sve zakiti gipsanim labudićima i patuljcima (da se vidi da gazda ima "ukusa")...
Svi ćemo mi u kuću pod zemljom, ne znam gdje se ovima žuri.