Kuća ima vlastiti nogometni teren
0

Pogledajte luksuzni američki dom Robbieja Williamsa

Klix.ba
Britanska pop zvijezda Robbie Williams je zbog budućnosti svoje kćerkice odlučio prodati luksuznu vilu u ekskluzivnom dijelu Los Angelesa i vratiti se u svoju domovinu.

Robbie je nakon rođenja kćerkice u septembru dao naslutiti da će prodati raskošnu vilu u Los Angelesu. The Sun piše kako se želi vratiti u Englesku jer ne želi da njegova djevojčica ide u školu sa "***enim idiotima".

"Ne želim da se naše dijete obrazuje u Los Angelesu, jer su u njihovim školama sve sami ***eni idioti. To je vrsta idiota kakva postoji samo u Los Angelesu i ne želim da moje dijete bude okruženo takvim ljudima", kazao je Williams.

Navodno je njegova supruga Ayda željela zadržati dom u Los Angelesu, ali ju je on očigledno uspio uvjeriti da kuću trebaju prodati.

Raskošna vila, koja ima pet spavaćih soba, pet kupatila, gostinsku kuću, bazen i prekrasan pogled, već je stavljena na prodaju za 2,7 miliona eura.

Kako je Robbie veliki fan nogometa, na zidu dnevnog boravka polijepljene su tapete na kojima su nogometaši u prirodnoj veličini, a budući vlasnik će u dvorištu kuće imati i vlastiti nogometni teren.