Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta ćeš, majka joj je poznata elitna prostitutka bila u Hrvatskoj. Tako je i Bernia smotala, no bar se za djecu pobrinula.
OVO JE TAKOZVANO KURCENJE!!! NISAM LJUBOMORAN!!! ALI NIJE FER!!! NEKO NEMA HLJEB, DRVA ZA OGIJEV, VODU... SRAMOTA!!!
Prodajem vilu arslanagoća jeftino 3 000 000 eura.
ako i postoji zagrobni zivot nadam se da ce bit pravedan za Petru. zasluzila je u ovom zivotu
Niti se treba preseravati kao ona niti mozes nahraniti svu djecu Afrike.Zlatna sredina zakon,pristojno zivjeti druziti se i raditi sa dobrim ljudima,pomoci koliko se moze.Ovi sto hrane Afriku u zivotu marke nisu donirali,sto se vidi iz humanitarnih akcija.Kad dobiju koju marku ode to na provod, shoping, sminku, odmore i sl. tako da spadaju u isti kos sa ovom plitkacom.
Bez obzira koliko miliona $ ona ima,zavrsit ce u zemlji kao i svi ostali ljudi,ali sta poslije toga...
Dajte nam nekad i koju fotku vise! Kakvi su ovo komentari tipa vidi ona ima a pola svijeta gladuje... Sta se sad ona treba izvinjavat ili stidit sto ima, sta li? Nek ima, nek uziva..
u ***** joj majku u p****, pa to je preskupo...
Najgore kad primitivni bošnjo prica o djeci u Africi, a nemoze dvije marke da da, il da okrene onaj humanitarni broj. Draza mu je kahva. Ne prdite sm..radovi.
koji komentiraju ovdje: 99% vas bi se isto ponasalo da naslijedite tolike ili cak manje pare. tisina!
nista ovo ako nema meraka :)
Ih da je i meni vako. Tek bi ondak bio pravo gospodin.
Zašto ste puni mržnje ?! To je tužno.
Ostavite se djece u Africi, imamo mi djece i u Bosni koja nemaju sta da jedu.
bogata i ružna ;)
ona i toplina!!! da je makar skrkala u nesto lijepo,americki turbo folk
One day, the poor will have nothing to eat but the rich.