Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kud nisam zavrsio za pekara u brankusi
Zrno po zrno - bazen na krovu kuće !
Mogao je to i iza kuce napraviti. On ako bude imao problema sa prokisnjavanjem ne bi mu bio na mjestu ni sa cijenom a pogotovu sa radovima da se to otkloni... Cekaj samo dok borovi stasaju.
@Tvrtkov Pa jel citas da je kuca napravljena prije 40 godina. Da je htjelo, dosad bi nesto popustilo 🤷‍♂️
Neka dok puhne dobar vjetar,opuhat ce i šumu i kuću
A slike kao da su krijuci slikali gdje je bazen unutrašnjost
Ono što je nekada bio ciganizam je sada "in", "trendi", "fensi", "kul", "avant-gard", "hipster" itd.
@JednaSiBjedina ide u krug sve ama bas sve
Inovativno i originalno, ali su krelci iz elektrodistribucije od toliko vazdušnog prostora provukli žice dalekovoda iznad kuće,i onda, slijedi scenario ili posječi šumu ili plaćaj izmještanje trase.
Meni je bolja Vesači kuća na kobiljoj Glavi!
Respekt
još mu medo fali u šumi....
Kakve ja imam ideje za eko gradnju. Zelenila bi bilo svugdje , ekološki efikasne i prihvatljive kuće i tehnologije gradnje. Samo da je para , ali bit će ako Bog da.
jebote ovom ce korjen od stabla zacepiti odvid na prvom spratu
Haahhaha !!!!