Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogao bi ali neće.
i da postave plasticno drvece, koje nema korjenje
Pocetkom 80ih je izasla neka predstava u nekoj reviji kako sta ce izgeldati 2020 godine. Izmedju ostalog i Pariz. Kad se samo sjetim fantazija i sl. Evo 2015 nista ni 1% se nije relizovalo. Auta nece nikada letiti niti ce ovo biti trend ikada. pariz se nje mnogo izmjenio od 1700 godine a kamoli da se toliko imjeni za 35 god.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...kod nas trava raste po fasadama već danas...
treba zajagmiti kakav apartman, bice pelijepo...
Ovako je trebao izgledati Kladanj, ako je suditi po izbornim obecanjima!!!
Mozda, a mozda i ne...prije ovo drugo.
mogao bi kad ne bi bilo toliko poganih arapa
MA KAKO DA NE :P
Ma nece biti ni blizu ove fantazije......
Dajte Kebu, šta nas briga za Pariz.
Lažu.
Da ali 2250 te..
Hajd smirite više bilo kakve vijesti o Parizu.Muka mi je,smoriste narod ovaj više.Čitavih mjesec dana ...
Taman bi se uklopile zmije sa ljudima u ovoj travi .
Čekaj da vidiš kako će Poljine Hills izgledati 2050.
Ako BiH vlast ne poduzme ozbiljne ekonomske mjere, ovako ce liciti svi BiH gradovi do 2050 godine kad stanovnistvo bude pobjeglo i suma konzumira zgrade.
Bosna ce se 2050 zvati Bakelandija!
koliko imaju narkomana dok popuse tu travu povecace globalno zagrijavanje..a ne znam sto ce proizvoditi struju kad peksini vole u mraku,da se ne vidi koliko su prljavi..