Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sloboda, sloboda.... Covjek putuje gdje mu dusa zeli, povremeno radi, i uziva... Ne mora se buditi na alarm, zuriti da ne zakasni na posao, provesti 8 sati, pa opet zuri kuci....smrvljen, umoran...raduje se nedelji ( provesce je u ciscenju kuce-stana) ..i prodje nedelja...
Genijalno....
...a kad potrefis (u) banderu, ode i ti, i stan "u vraziju mater"
ovako će džeko kad mu amra uzme sve pare
JoseDeLaPuta
Lijepa ponjava.
Matere mi, došlo mi prvo u glavu otac i sin sigurno iz Kragujevca..
Super su ga sredili, ljepota. Vala nema nista ljepse od ovakvih putovanja, kad bi ja barem ovako nesto docekala. :-)
@FNM hahah Bas ti hvala na ponudi, ali ja bi negdje dalje, u daleka prostranstva, nesto novo da vidim, ali nazalost za to trenutno nemam vremena. Srce si, kako bi ti odmah da izadjes u susret. :-)
@smiling ...daleka prostranstva? Taj sam!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Extra