Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno jeftino, da imam para kupio bih je odmah :)))
Ovo ti je samo ono uz obalu i po mirnom moru. Kako siječe valove ? I kakva je stabilnost odnosno koliko se ljulja po uzburkanom moru ? Hebeš toliki luksus ako ti je korištenje ograničeno na bonacu. I ne se previše udaljavati, ned'o bog nekog malo većeg vala.
Ova kutija sibica od 800.000 izgleda (ne mogu da nadjem dovoljno ponizavajucu rijec) u odnosu na jahte koje kostaju nekoliko stotina miliona. Jesu li ovi autori normalni ili ne znaju koristiti pretrazivac da se malo informisu?
"Najluksuznija Jahja na svijetu" Pa ili je neko glup ili vi sa klix-a nemate pojma sta znaci luksuzna JAHTA Romanov wc na jahti je veći i luksuzni od ovoga...
Bizarno plovno vozilo možda izgleda kao plutajuća kutija iz zraka, ali riječ je o najluksuznijoj kući na brodu... Kud plovi ovaj brod?
Kud plovi ovaj brod kud ljude odnosi i da li i'ko zna što more sprema... Ista pjesma, jelde :)
Ne bih dao svoju kolibu iz šume za ovo.. Eto gdje ražanj okrenut?
Abramovic na aparatima.
...minimalizam oblika i boja. stat pa gledat.
pentahous