Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
estakfirullah
Bosanski?
glupa si..
PRIKAŽI ODGOVORE (63)
Ja kad god procitan neki naslov na ovom kliksu u pozadini vidim neandertalce velikih krupnih ocnih duplji kako sjede za mocnim i7 racunarima i takmice se ko ce debilniji text napisati
ja kad pogledam ko bi mogao napisati ovakav komentar vidim kretena s naocalama prepametnog i pise iz googla
giroud copis me za lijevo jaje
danas se mnoge religije vise bave formom, nego sustinom, bitno je da je cisto tijelo, odjelo i mjesto gdje se molitva obavlja.
da li ste mislili kako dizajnirati kuću Buži ?
Nikad kraja ljudskoj gluposti
Jedina savršena bogomolja je ona u iskrenom srcu i iskrenoj duši, a sve ostalo je šminka za zemaljske smrtnike koji razmišljaju tuđom glavom.
Cuj kako ??? Nidje veze. Pa kontaktiras Tehvidu Thea Rekic, ona stupi u kontakt sa Zlatanom Ibrahimovicem, i pita ga kako zelis.
la hawle we la uwette ila billah nekome Bog da pamet a nekome da radi na Klix-u...jesu ovi ljudi glupi majko mila
Koga ste ovo zaposlili haj što spama po fejsbuk stranici, nego što gluposti piše :r
Najbolja bogomolja je trpezarija i spavaća soba
pa
samo kazes boze smislio sam sprovedi u djelo bozanstven naslov :D
Odvratne su, hladne, i bezdusne, tu Bog (ako postoji) sigurno ne bi svratio
koliko se pridaje paznje i znacaja u izgled,ko ce bolju,zlatniju,srebreniju itd bogomolju napraviti,a slabo ko ih posjecuje...djaba im sve ljepote kad su im duše prazne
Bez obzira na razloge podizanja vjerkih objekata ipak je zahvaljujuci tom "pravdanju" svijetu ostalo bezbroj fantasticnih gradjevina i pitanje je kako bi se kultura i uopste arhitektura razvijale da nije bilo toga.
...božje su kuće bili predvodnici artitektonskih stilova...odatle se "spuštalo" u plemstvo / građanstvo...
Pa jeste. To je mozda i djelimicni razlog zasto se kod nas nije razvilo drustvo kao kod drugih naroda u Europi. Imali smo neke zacetke rane renesanse ali smo onda sve preskocili i uletili nepremni u moderni svijet. U istoriji treba imati i srece ko ce te okupirati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
porez na budale
skup nevidjenih budala sa velikim naglaskom na nacionalizam,sovinizam,fasizam,itd=klix.ba
...mislim da će iskreni vjernici reći da je savršena bogomolja u srcu...a ja ateista se pridružujem takvom stavu...