Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima ovog i kod nas. Zensko dijete u vecini slucajeva (seljacki odgojen otac) ne dobije nista, samo zato sto je zensko. A babin pasa mora dobit sve na gotovo. Znam dosta ovakvih slucajeva, ne dodje direktno do svadje ali se frustracije opasno pokazuju. Ili ga podijeli posteno po pola ili ne daj nijednom.
Tako su i na turskom priobalju sinovi dobivali plodno zemljiste u unutrasnjosti, a kceri neplodno uz more. A, posto dragi Bog daje nafaku, danas su na tom neplodnom zemljistu ogromni hotelski i apartmanski kompleksi.
E braće i go..na!
Kad su ovakvi slucajevi upitanju treba ga metat do iznemoglosti
Čestitam novinaru koji nije naveo koliko je duga zgrada,nevjerojatno
BRATSKI NISTA STRASNO
Ovaj ko da mu je ademovic zavrsavo urbanisticku
Iz inata, zgrade I dalje stoje kako su I stojale, a braca u crnoj zemlji 2x2. Samo se I dalje inatite
Isto ko u bih...bivsa braca grade dzamije a nema ko ic u njih i za sljedecu generaciju samo teret...karma je cudo...vidjet ce mo kako ce se istima vratiti...
@078 Stvarno, ho ce mo li vidjeti?!