Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj fino, al za mene nije hahahahahah ko bi ovo stalno uvlacio, izvalio, sklanjao, uklanjao, ma bjaaaazi :)))))
bjazi........u pravu si Peanut
Moj stan od 130 kvadrata je ipak funkcionalniji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ništa ovo, samo kuća 13x15m sa četiri sprata za djecu i unučad, koja nikad neće biti završena, jer domaćin ima para da namjesti prizemlje i kupi dva gipsana lava za kapiju, a djeca će ionako otići u njomačku na bauštel. komšija pored nema para za istu takvu, al' da se ne bi brukao pred ostatkom komšiluka, digne istu, uštedivši na materijalu, sredstvima za higijenu, hraneći se do kraja života salamom podrigušom. pošto nema para za gipsane lavove ili patuljke, donese nekoliko šupljih panjeva iz zavičaja u koje domaćica zasadi cvijeće.
potpisujem
@ Max_Bunker ...... ili napravi saksije od starih guma ... bosanska realnost! nazalost!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
identično stanu iz Petog elementa, to je valjda budućnost sjedi u kutiji idi na posao vratiti se da prespavaš pa opet. dok te robot ne zamijeni onda možeš i crknut
upravo!!!...mada mozes i ranije crknuti, samo ce te zamijeniti drugim hamalom
ima hamala za 406 KM nećemo se luskuzirat :D