Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravooo.. odlicna vijest.Morat cu otici u jedan apartman da se dobro poserem dok gledam njegov lik, valjda su ga i u halu smjestili.
Hrđa jedna arogantna. Ali i voljena!
Ti si ljubomorna na njegov kapital ocito ...pokusaj da ga osvois,cisto sumnjam da mozes..!
Nisi ti razumio ovo što sam napisala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ocel stavit kakvu nosinu nasred sobe
ODLIČNO! PREDLAŽEM DA SE SARAJEVO U BUDUĆE ZOVE ,,BAKIR, MOSTAR DA SE ZOVE ,,DRAGAN,, A BANJALUKA DA SE ZOVE MILORAD. TO JE STVARNO NAJMANJE ŠTA OVAJ NAROD MOŽE UČINITI ZA SVOJE PAMETNE, KULTURNE, I NADASVE BESKRAJNO HUMANE (ŠTO JE NAMA NAJVAŽNIJE) VOĐE! TOLIKO SU UČINILI DA SE ŽIVOT U BOSNI I HERCEGOVINI OBNOVI, DA SE LJUDI IZMIRE I ZBLIŽE-SPRIJATELJE, DA SE OTVORE RADNA MJESTA, SAČUVALI SU NAM SVE DO JEDNE FABRIKE ODAKLE SE IZDRŽAVALO I HRANILO 70% STANOVNIŠTVA, OMOGUĆILI NAM BAŠ BAŠ UDOBAN ŽIVOT A TEK KAKO SU MISLILI I MISLE NA STARE IZNEMOGLE, BOLESNE, NAPUŠTENE PENZIONERE. TO JE DA NIKO NEPOVJERUJE JOŠ PRIJE NEKOLIKO GODINA SU PENZIJE POVISILI ZA ČITAVIH 3% A OD TADA EVO TRI PUTA POSKUPLJUNE SAMO STRUJA O DRUGIM POSKUPLJENIMA NEĆEMO NI GOVORITI. DAKLE RAZMISLITE DOBRO DA SEOVIM GRADOVIMA, U ZNAK ZAHVALNOSTI, PROMIJENE IMENA U IMENA NAŠIH ,,OMILJENIH,, POLITIČARA.
Ja doš'o samo da komentarišem
Ananas, banana, orasi i jagode, džamije, crkve i kineske pagode, planine, doline, jezera i rijeke, olovka i gumica, knjige i teke, svekrva i punica, te bijela vila ... /> pamuk, ljubičica, lan i svila, crnac i bijelac, starac i dijete, vodozemci, ribe i ptice što lete...
hotel "dubrovnik" u zenici ima sobu sto se zove vrsajevic..to je ona soba na kojoj je vrsajevic vec tri puta razbijao staklo kad pokusava uputiti centarsut
ahahahaahah odlican