Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beskućnicima konačno riješeno stambeno pitanje. Nije kom je namjenjeno već kome je suďeno.
Davida Brillembourg je pravio Davidov toranj u obliku davidove zvijezde i sve bi bilo dobro za Davida da na vlast nisu došli socijalisti. Otprilike je to smisao teksta
@ruski: Jesi li ti prirodno tako glup ili ti je to posljedica teze povrede mozga? Sto bi objasnilo i zasto ti se prividjaju sestougaone zvijezde. Kao i socijalisti - koji kod tebe nekako uspijevaju poprimiti negativne konotacije. Skoro citavu deceniju prije nego sto su dosli na vlast u gore pomenutoj Venezueli, i jedno pola decenije nakon sto je izgradnja tornja prekinuta zbog bankovne krize koju je izazvao prethodni, notorno korumpiran rezim liberalizacijom banaka koje je drzava onda morala da cupa iz govana kad su krenule da propadaju.
Bolje ovo nego nas rtvdom