Predstavljena nova kolekcija
0

FOTO / Coincasa priredila druženje za svoje vjerne kupce

Sarajevo-x.com
Coincasa, poznati talijanski brend za uređenje i dekoraciju enterijera, priredio je u ponedjeljak, u svom prodajnom prostoru u BBI Centru, druženje za svoje vjerne kupce.
Talijanski brend za svoje kupce je u ponedjeljak omogućio i 15 posto popusta na sve nove kolekcije, a dame su uljepšali profesionalni šminkeri, a zatim su svi uživali u dobroj muzici i ugodnoj atmosferi.

Coincasa je brend koji njeguje tradicionalni stil sa primjesama etno i savremenih elemenata. Osnovna karakteristika Coincase je kombinacija različitih stilova iz cijeloga svijeta, koji su interpretirani sa italijanskim ukusom za uređenje životnog prostora.

Osim stalnog asortimana, Coincasa svojim kupcima u toku godine nudi pet specijalnih kolekcija godišnje, koje se smjenjuju u skladu sa sezonama ili važnim praznicima.
Najaktuelnija kolekcija za proljeće 2011 čiji je naziv "New Elegance" je prije nekoliko dana u prodaji. Karakteristika ove kolekcije je spoj ručne izrade i luksuznih materijala, pa tako kolekcija obiluje ručno izrađenim statuama kao i dekorativnim jastucima sa ručnom doradom.