Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba joj 6 kanti Jupola, samo stubove da okreci…
😂😂😂😂😂
Vala Adela povedi me sa sobom.
Wow! Ovo zaista i vredi toliko. Adel ima para, Slaj je zaista uložio mnogo da napravi ovu lepotu, tako da je u svakom slučaju sasvim realna cena. Da imam k'o što nemam, i ja bih! Ovako mogu da budem srećna što sam prošle godine uspela preko solis-a da kupim vikendicu na Fruškoj Gori. A Adel očigledno zna šta vredi i može da plati...
je li ostavio kosilicu
Bolja Baketova
kad vidim ovu lamperiju po kućama... 🤣🤣🤣
imala PIK karticu
Za novu godinu neki dan sjela na prvu solju a sljedece godine 2023. na 45tu , hjaa
Dade ga Stalone u pola...
" 45 wc šolja " pa koliko sere ona , ili je hvata drcanje svako malo pa trci na najblizu solju
Ružan stil unutra totalno
krindz
26 bilijar stolova, 16 dnevih soba i 45 wc šolja :D
Što nije kupila od Čovića
Tako nesto ce kupiti Brajkovic, Duljevic, Berilo.. samo da jos malo zabetoniraju Sarajevo…uz srdacnu podrsku kantonalnih vlada (proslih, sadasnjih, buducih)..