Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko "koka" sama vrijedi? Onako cisto informativno pitam.
...iskustvo mi zbori da bakirov život vrijedi više od moga...nemere svako iamt babu precjednika...
Kapitalizam bolest.Maloumlje.Odron mozga.
Zivot nema cijenu dzaba tim vojnicima i milijarda za zivot kad oni od toga nemaju nista gube ono najvrednije sto imaju ZIVOT.
Ne znam zašto dobijam minuse. Želim da zaradite i vi i ja. Zaradite radeći mikrozadatke, ne oduzima puno vremena, a efikasno je: http://www.clixsense.com/?6838625 Jednostavno i besplatno.
"500.000 dolara. Isti iznos dobijaju američke porodice čiji članovi daju svoj život služeći u vojsci" Ali u bajkama :-)
Gdje si Ostrugo, druze stari :-) Kad bi porodica dobijala pola miliona, oni bi ih sami ubijali. Ne budem lijen i potrazim. Dobiju $8,800 za sahranu, koja vjerovatno kosta oko $15,000. Kazu da dobiju $100, 000 (hajde da im vjerujemo) i besplatno stanovanje do godinu dana u vojnom kompleksu. Neplacene zaostatke i $400, 000 koje su kao automatsko osiguranje cim potpises ugovor, ali kaze "but may reduce or decline coverage as desired". Znaci da su uslovi takvi da ih 90% vojnika ne prihvata, jer ko bi normalan, uz povoljne uslove, odbio osiguranje od $400, 000? Osiguravajuca drustva u americi su gora od onih nasih Cigosa sibicara. Ne znas ni kad ni kako su te prevarili. Samo vidis da su ti dzepovi odjednom prazni.
za koliko bi love autor ovog videa prosvirao sebi mozak? e toliko mu vrijedi život, ni manje ni više..