lifestyle
0
Kako piti kafu i čaj
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u bosni mi to odavno radimo, zato je findzan/fildzan nako mali
ima li savjet kako se rakija pije?Jel u cugu?
strina ti je jebivjetar:9 ehheeh pa mi ispijamo cijeli dan ali vidis li da je to ok:) ..samo sto mi vece kolicine po cijeli dan... ali jebi ga da nema studenata kafici po sarajevu bi bili zatvoreni:)
Objasnite to nasim jebivjetrima/studentima koji ispijaju kafe cijeli dan...
stvarno je isto kod pive
omogućava bolju koncentraciju i bolje spavanje nego ako se ujutro popije velika šoljica kafe. ____________ Ja pijem iz fildžana sa crtežima na dnu.
e samo jos da mogu izmisliti pilulu za klopu... na fazon ti je stavic ko ono u mikrotalasnu i stavi na jedno recimo minutu ... i kad otvoris ono res pecena piletina sa mladim krompiricima....pa ja.....
Jel' ovo olovkom mijesa???
isto je i kod pive (-_-)