Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ne lažemo, mi u Bosni tako i radimo... Pošto nemamo para, ide nas više u manje auta. Pijemo pivo iz boca. Jedemo iz šerpe, da ne prljamo tanjire, šta ne pojedemo damo psu. Imamo sam recikliran papir. Slavimo preko dana, tako da ne trošim struju za osvjetljenje. Ne dovozimo ozvučenje, sami sviramo. Bosna, ekološka zemlja.
... i mole se gosti da svaki treći pušta vodu ako je mala nužda! Papir za recke je na vodokotliću.
Odvedes trebu na Barice i hopaaa, eto ga ekoloski
Totalno nekorisna i nebitna vijest. Nikoga ovo ne zanima. Svako gleda sve u svoju korist,pa tako i ovo. Daj da se ja najedem i napijem,a prirodu i sve ostalo ko sisa.
dernek pod svijećama,muzika uživo,cuga iz papirnih čaša ,a dolazak isključivo biciklima
meni dobro zvuci!
samo nečural, bajo moj! Svi kod Jovana...
JARANE KOD JOANA PARKIRAMO VESELO KAZANCE ISPRED KAFANE I CIJEDI 45 STEPENI KRUSKE..........NEPROCJENLJIVO......NEMERE VISE NARUCAL OD OVOGA
ZNAM JARANICE, IMAS TI ONOG GOLFA II CRVENOG....MOREMO SVI STAT.......DERNEK JARANOPRIHVATLJIV......OSTALO KAKO SE MORE, OVO NASE MUSKINJE JARANI SE NESTO USUTILI........A I LUKETA NEMAODAVNO, DANIJE NESTO ZABELAJIO JOPET
PRIKAŽI ODGOVORE (42)