Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovome mamlazu sto napise "cetverogodisnjak" stvarno treba lupiti samarcinu. Milion puta do sada su ispravljeni za ove "cetvero, petero" gluposti i jos se nije naucio. Ako se radi o "novinarki", treba koristiti neke druge, manje nasilne metode ubjedjivanja.
bojkot klixa !
od 15 fotografija , mali je na 10, sto znaci da ih on nije uslikao.. ostalih 5 su sve samo ne nevjerovatne..
ja bih zaista volio da vidim te slike na kojima se vidi taj talenat. mislim, mali ima aparat, ok, na većini slika je zapravo dijete, dakle otac ga je slikao, a par slika koje je vjerovatno ovaj mali slikao su mutne. sa druge strane znam djece koja zaista imaju talenat. baš prije par dana gledam slike malog ovdje iz sarajeva, malac je prvi razred, slike prirode, deep focus, ovo ono... a niko o njemu članak nije objavio.
u pravu si 100%
Zato sto klix ne pise nego kopira smece. Ruku na srce - dobar digitalni aparat i 1000 slika, pa da majmun slika, 10 bi se moglo izabrati da su po necemu aman. Kod nas ima talentovane djece za svasta al se ne kurcimo. Marketing je cudo. Ne uspijeva talenat nego Bakir.
Pun mi je qurac vise ove lafo nadri talentovane djece koju neizivljeni roditelji guraju u sve i svasta. I da, fotografije su ko qarina.
Koji kretenčina moraš biti da napraviš instagram profil djetetu od četiri godine???
Veliki, jadno djete zivi zivot koji su mu namatnuli.