Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno profesore, mada si mogao i na trajekt, lakse puno ;)
Svaka mu čast, ko nije pedalo bar 200 km za jedan dan ne zna koliko snage, volje i želje treba da se nastavi. Međutim, mogao je sačekati da prodje 11. juli, ljudi iz Europe pedalaju do Srebrenice na taj dan, 300 biciklista iz Bihaća kreće, nek' mu je sretno, al' što se mene tiče loš mu je tajming.
Ramazan? Srebrenica? Svaka cast Jasmine... Kako god sretno !
Cim stignes Biciklo u potok i fataj se posla.
jao lika....na šta on gubi vrijeme bolje da si sjeo.....koji komentar napis'o.... :D
Ja hajvana
Nek ide decko, evo podrska od mene, ali ruku na srce za 23 dana cu i ja stici, a nisam u nekoj top formi. Kako god, sretno mu bilo i da ostvari to sto je zamislio.
Slabo Đasmine, slabo. Senad H. iz Banovića je pocjepo put do Meke, nogama.
Lako je Senadu on je psihicki odlijepio...
http://www.prevoznik.ba/index.php Prevoznik.ba je prva bosanskohercegovačka društvena mreža namijenjena putnicima. Vozači, prijavom na portal koristite maksimalno kapacitet svog vozila, ne putujete sami i naplatom od primljenih putnika znatno smanjite trošak i svog putovanja.
Ako je čovijek odlučio i ako misli da može neka ide.A ja sam siguran u njega da može jer momka lično poznajem,jednostavno to mu je život.i ne prepucajite se nekim komentarima,podržimo momka svi zajedno i da uspje u ovom što je zaželio. - Svaka njemu čast što je skupio hrabrost prije svega i rekao ovo javno.Nije to mala stvar. - Sretno momčino !
Prvo sto mi pada na pamet jeste koliko ga budala mora preteci a da ga ne zakaci
joj ja vijesti i pohoda majko draga
brateuu cuvaj se u Bišću sad ce ovi Slovenci matori da navale s motorima,a u nas jake biciklističke staze ! a da
Cudno,zasto ne Tunis ili Turska?
A Srebrenica druze ?
Ja ne mogu na bjelave bicom, a ne do barce :S
Pa stvarno smo mi nekakvi naopaki, zar se svijet nije spremio da ide u Srebrenicu? Svi u Srebrenicu a on u Barselonu.