Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte mi tu besplatnu kucu, evo mlada sam, rodicu vam jos 2 bebe
Evo i ja ću uskočiti da pomognem. Ako dobiješ tu besplatnu kuću, ostanem kod tebe par dana. Javi ako bude šta da se odmah bacimo na posao.
Ostani u Ostani. jbt kad Italijani bjeze iz Italije koja je G7 drzava...sta reci za nas?
neko im napokon pokazao ko je majstor :D
vako će i u Bosni bit i to ne samo u planinama, čim ljudi odbiju da rade za 500 KM.
kakvo je vrijeme nije iskljuceno da se i kod nas nesto tako dogodi
E jeste dijete usrecili. Bit ce mu gore neg u samostanu. I sta kad krene u obdaniste, sta ce te ga pitati....jesil se danas fino igrao sa djecom?
BOlje mu je da se rodilo tu , NEMA Gulanove škole a ni djeca ga neće moć silovat
BEBE DONOSE RODE, A ODNOSE UKINUTA RADNA MJESTA Nebrojeni ko fol nezavisni Intelektualci i par hiljada dežurnih političkih analitičara iz ovoga predmeta treba da izvedu neizbježan zaključak o povezanosti beba i ukinutih radnih mjesta.Evo ko utiče na bebe u Sarajevu 1. NEboderi UNISA- Kuvajćani 2 Zgrada Unioninvesta visoki predstavnik 3. ENergoinvest - VLada FBiH 4. Vojna Bolnica - Sebija 5. Šipad privatnik za 2 miliona KM 6. Energopetrol Mađari 7. ostale prazne
Šta bi od onih vatrenih talijana, dunjaluk se naopako okreno....
to je samo u filmovima..
ma nije ga lik izvadio na vrijeme :D
ZAlutali metak sa sirijskog ratišta.