Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istraživanje, ma ajd?? ...oni u principu ionako rijetko čitaju, a i to što čitaju, krive stvari čitaju.
Ovi rade istrazivanja da bi dokazali da citanje razvija socijalne vjestine i poboljsava emocionalno razumijevanje kod djece :-) Citanje nije razonoda. Nije relaksacija i bijeg od stvarnosti. Citanje je neophodno za stvaranje zdrave licnosti. Brzim pregledom Klix komentara, moze se zakljuciti koliko se cita u Bosni i koliko je zdravih i uravnotezenih licnosti oko nas.
Budalice jedna, ti nisi ni dovoljno mudar da bar na ovom komentaru ne potvrdis moju tvrdnju svojim blesavim nastupom. Kako si mi drag :-) Hocemo li da zapevamo jednu? https://www.youtube.com/watch?v=tRFHXMQP-QU p.s. My niece recommends this one :-)
volim čitati,baš juče završila sa čitanjem jedne knjige :)))
...volim i ja.....ali, ne iz knjige ;-)
iz očiju!?? :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato svaki dan čitam komentare na klixu.
Bolje nemoj, djeluju destruktivno.
Zavisi sta se čita: ako se čita erotika eh onda se uči o sexu, ako se čitaju stripovi onda se u čovjeku budi dječija radost, ako se čitaju novine onda samo pritisak se diže jer nema se sta lijepo pročitati. Tako da narode morate naći sebi štivo koje ce vam odgovarat, meni lično odgovaraju sexy stripovi i erotika.
lijep je to hobi........ko voli citati naravno.......
u slucaju drine je štetno
A citanje kojih knjiga ? Naucnih ili knjiga a la David Icke,Zakir Naik i Alex Jones =) ili od Ahmeda Bosnica,poznatog intelektualca... Neke knjige proizvode paranoidnost,a neke intelekt =) Doduse kod nas se u knjizarama najvise traze romani,razvodi prevare,nekakvi bestseleri,ne znam ni sta znaci to,te nekakva knjizevna djela... I onda nam dodje Mekki Torabi i 300.000 ljudi mu ide na "tretman" =P
Odem u biblioteku i trazim neku preporuku, sta se najvise cita, ona odmah chick lit pred mene - "Sex i grad", "Kupoholicarka u Holivudu", "Bez djece, molim"... Radije necu ni procitati knjigu nego te "bestselere".
Svaki treci stanovnik vjeruje u teorije zavjere,svaki sedmi ne vakcinise dijete,svaki cetvrti vjeruje da postoje "toksini u krvi",svaki drugi vjeruje da vitamin c lijeci od prehlade.. Svaki peti vjeruje da postoje iluminati nekakvi,masoni,tajni simboli,skrivene poruke nekakve,paranoidnost..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta to bješe knjiga ?
ono što se meće pod vitrinu da ne gega :)
" Kupiš metar knjiga " haha =P
ja citam samo kliks sta ce mi ostalo
kako lijepo govorite o meni klixo.