Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna li ko gdje ima na aparatu da se kupi kondom
To se bolan koti ko stjenice. Nikakve to slobode nema dok se ne ozene/udaju. ;((((( Onda kad se docepaju zene ne silaze ko dijete s' tresnje!;8 Primitivizam najgore vrste.Treba im uvesti zakon k'o Kinezima,a to im najvjerovatnije i negine. Ajd uzdravlje.
ko, sto ne odes u onu Asocijaciju XY, oni dijele besplatno kurtone i to nisu losi.
da je bilo srece da ga je Pittova majka primalu u paksu od babe gorile ili koristila gumice(gorile neznaju pojam "condom") danas ne bi morali citati komentare ovakvoga kretena peace
To se zove konceptualna umjetnost ili moze biti instalacija ali u bukvalnom smislu te rijeci!:)
zato ih ne koriste tamo gdje treba... nabilo ih se preko milijarde. Ko zna, možda u Indiji ne dolaze uputstva uz proizvod :)
Zato ih ima ko pacova po ulicama...bolje bez krova ali sa kapom na malom...
properi ga pa ga vise puta koristi
Ima ba u mercatoru jeftinih, 2.50 km!!!! Za "ko"
Reciklirani kondomi kod firme "Carevo novo suho"! Cijena, SITNICA.
da mi je ovih kurtona.... skupi kurtoni ba 3,90 KM
lako je naci siroku primjenu za nesto sto je dzaba pitam se da li bi ih redali po krovovima, da je svaki pola marke...
JEBAT MAJKU CIGANIMA I TO PO KRATKOM POSTUPKU !