Komentari (310)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Važnija je stranačka knjižica u opštini Centar od deset knjiga
kad istekne vaznost knjizice ta onda? onda ti ostaje tvoje zvanje i znanje jer ljepota i lazni osmjeh nece bit od koristi kao da knjizica vazila, kao kad je stranka bila na poziciji.
@sarajevosss …a vas korijen? Vi ste posrbili nako onih sto su presli na Islam
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sine, prvi tvoj uspjeh je što nisi živio u Bosni, ostalo je lahko vjeruj mi
kako lijep clanak ... bravo, alene! zelim ti mnogo srece.
Sta reci? Tako se stvara karijera, radom, radom i opet radom. Bravo.
Nikakvi korijeni, vjere, nacije me ne zanimaju, nego svaka čast momak i sve najbolje u životu!
Momak je vrh vrhova..nema dalje...i ovakvo znanje i intenilgenciju nikakav stranačka knjižica nemoze zamjeniti..
A jos je lijep, potrosila bih ga samo tak'
Dali je ovo potomak poslovnog čovjeka Đulke Žunića, koji je rodom od Livna, a još 90 godina je stvorio svašta nešto u Zagrebu i Hrvatskoj.
nista novo..zasto toliko cudjenja..pa bosnjaci su vijekovima ostvarivali vrhunske rezultate u graditeljstvu kulturi poeziji upravljanju komandovanju...fudbalu
iza mene samo los izborni rezultat na jednoj listi u opstini centar jbg
Tipično medijsko preseravanje kad je u pitanju neko ko se ispalio vani i onda dosao ovdje i misli da je svu pamet svijeta pokupio. Imamo mi studente sa nasih univerziteta koji su veci kapacitet i postigli bolje uspjehe od Harvarda koji svako moze da plati. Tipicno potcjenjivanje domacih mozgova koji zasluzuju vise medijske paznje nego ovaj lik koji se u nasim ocima predstavlja kao spasitelj neki samo zato sto je vani studirao.
@Rodrigo Vec dugo nisam procitala toliko gluposti na jednom mjestu, kao u tvom komentaru. Gdje su svi ti svjetski poznati i uspjesni sa nasih fakulteta? Slabo se cuje u svijetu za njih. Ako je na Harvard tako lako biti primljen i tako ga je lako platiti, koja budala moras biti da se pored vodeceg fakulteta u svijetu odlucis za one posljednje na listi po kvalitetu.
Veliki Manitou je ovom momku je dao i pamet i ljepotu. Nadam se da nikada nece svratiti na klix.ba da procita komentare i tako zamuti svoj bistri um.
haug !
. . Žunići su inače Tuzlaci. Jedan od starosjedioca Tuzle
Ovi nisu, njihovi korjeni su u okolini Livna, tamo i sada živi to pleme, izgradili i đamiju. mnogo radni i vrijedni ljudi. Ovaj mladi gospodin bi mogao biti potomak od Đulke Žunića, koji je još 90 godina u Zagrebu stvorio svašta nešto.
Ma sve je to fino Alene, ali si jos uvijek za naseg Baketa mala maca
Nisam ljubitelj striktno akademskih karijera, a po svemu sudeci momak do ovog trenutka nije projektovao samostalno kucicu za pse. Svaka cast za naucni rad, ali impresivna karijera arhitekte nije napisati knjigu o arhitekturi, kao sto za pisca nije imati najbolju automehanicarsku radnju :///
Koja korist Bosni od njega. Jedino zajedničko sa bosnom mu je ime. Javljajte o domaćim uspijesima a ne tamo negdje otišao neko naš i uspjeo. Samo raspaljujete misao da mladi trebaju otići da bi uspijeli što je već poznato ali ne treba dodavati ulje na vatru.
jel to majke ti na zadnjoj slici se rukuje u suncanicama??