Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@@ to je sve od mene.
Znao je sta radi, svaka mu cast! zidove i srbe je trebo izkorjenit!
A znate koliko se svijeca moze napraviti od ove njegove figure, da citavo Sarajvo svijetli.
Osvetnice, jesil' ti to matereti prespavo od 92-95? E jadan je onaj koji je slijep pored ociju i gluh pored usiju...
ZA PROSVETNIKA. NIKO SE NIJE MOGAO OBOGATIT PREKO NOCI. JOK NIJE, EVO TI DOKAZA, BEOGRAD I ZAGREB PRIJE 80TIH. ZA VRIJEME TIH TVOJIH PARTIJASA, NIKO SE NIJE MOGAO OBOGATIT PREKO NOCI, AL GODINAMA SE KRALO SVE STO JE DRZAVNO. A ZNA SE KO JE DRZAO DRZAVNE USTANOVE. AKO TI JE TO BOLJE IDI U RUMUNIJU, MADZARSKU, RUSIJU PA TAMO NASTAVI DA ZIVIS TAJ TVOJ PARTIJSKI ZIVOT.
On je jedan od najvecih licnosti u historiji svijeta. Imao je i ima neizmjerljiv efekat na sve, bez obzira bilo to pozitivno ili negativno. Uklonuti ga iz muzeja i skolskih udzbenika bi tek onda bio disrespekt prema zrtvama rata.
TI SI BUDALA
Pitao bih Hichu koliko je sapuna i dugmadi napravio od mojih rodjaka u Auscwitzu ?? Barem da je pravio patike od njih, a ne sapun. Ja sam cifut.........ne kupam se veoma cesto.
kaze "SERVUS!"
Sjecate li se onih vezanih triju zastava i zadovoljnih osmijeha ipogleda. Ukinuše braca taj "prokleti" komunizam koji nije dao da se može obogatiti preko noci i preko tuđih leđa. Donijeli su nam glad, bijedu, neimaštinu. Izgubili smo pravo na posao, na zdravstvenu zastitu pa čaki na školovanje naše djece. NARODE KADA ĆEŠ DOĆI PAMETI??????
Tačno. Nebi bilo RS,FEDERACIJE i ostalih sranja. Bila bi NDH i ostale izdajničke tvorevine na Balkanu.Morate priznati da je JUGOSLAVIJA bila dobra država za običnog normalnog gradanina. Ali šta ce te. Udružiše se USTAŠE, ČETNICI IBALIJE. Idadoše nam život ovakav da živimo . TRAŽILI STE ETO VAM GA. VAŠ JE !!!!!!
Gledaj RS komunjara sto se loze. Da je Hico ovdje nebi bilo ni RS, Busha, Ladina, "Pojedinih Cifuta", Rusa, cigana,izdajica-Musolinija. Sad bi ja radio u VW Tasu kao menager pogona. A gledaj kad se sad komunisticke pickice oglase. Dajte jedan dobar razlog da nisam upravu. Al ono DOBAR!!!
skinhead jebo ti hitler mater onu pedersku
komentar
ovo je smijesno jer hitler kao umjetnicki rad moze i treba da bude ako se nekom to nesvidja i nije mu do "demokratije"