lifestyle
22

Goran Milić na naslovnici novog broja časopisa Magazine

Septembarski broj lifestyle časopisa Magazine donosi mnoštvo novih i ekskluzivnih priča. Naslovna strana sigurno nije onakva na kakvu su čitatelji navikli, sa atraktivnim ženskim licima, ali novinarska veličina kao što je Goran Milić zaslužuje posebno mjesto - prvu stranu.
Iz razgovora sa direktorom vijesti i programa "Al Jazeera Balkans" i urednikom i voditeljem emisije "Alhemija Balkana" možete saznati sve detalje koje do sada sigurno niste znali. Ko je Goran privatno, kako se opušta, šta mu je neostvarena želja, čega se boji... otkrio je u velikom intervjuu.

Pored toga, u novom broju možete pronaći sve modne novitete jesenje kolekcije koje se nalaze u sarajevskim trgovinama, a kako bi modnim zaljubljenicima „olakšali“ kupovinu, shopping vodič je sortiran po aktuelnim bojama za novu sezonu. Na modnim stranama tu je još i neizbježni nakit i aktraktivni poklon za čitatelje, a možete otkriti i kakve se cipele i mantili najviše traže za nadolazeću jesen.

Posebno iznenađenje sve čitateljke čeka na stranama ljepote, jer uz kupon koji se nalazi na 51 strani možete ostvariti popust na japansku metodu permanentnog make up-a obrva! Pored toga, možete saznati i koje su to najefikasnije metode njege kose nakon sunca, ali i zbog čega su čudotvorne voćne kiseline.

Opustite se još uz razgovor sa glumcem Erminom Bravom, otputujte u Klagenfurt, saznajte kako poboljšati imunitet pred jesen, koje vježbe možete raditi u toku radnog vremena i kako napraviti najukusnije sendvič zalogaje.

Još mnogo dobrog i korisnog sadržaja čeka vas u septembarskom izdanju vašeg omiljenog lifestyle magazina!