Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima to smisla. BOG je sa namjerom napravio da ljudi ne mogu jesti neprestano, nego se to odrazi na njihov izgled i zdravlje, ZATO ŠTO BI U SVOJOJ POHLEPNOSTI, SVE DO SADA VEĆ DAVNO BILO POJEDENO! Ipak neki smatraju da su pametniji od Njega, pa su halapljivi i prežderavaju se. Oni pametniji se već sad hvataju za glavu jer je pomanjkanje hrane na ovoj planeti.
Normalno da će češće ginut: veće opterećenje na šarafe, varove te druge vidove spojeva, na osovine, trap, karoseriju na prevoznim sredstvima. Veća inercija prilikom kočenja, usporavanja, skretanja, zatim veća G sila....
i treba gazit' krmad,sta su se udrndali tako...
Ne rise jarane, ti idi na druge stranice koje istrazuju i ne kopiraju tekstove.Sta ste se vise okomili na Klix, eto zaposli se ti pa istrazivaj, bices uspjesan sa tim svojim ''nemozete''. Pozdrav
I trebaju samo se prejedaju i prde bljak xD
Kako ste postali vise jadni zasto nemozete vi saki malo istrazivati nego samo kopirati tekst od drugih stranica.. Samo kopije i kopije..
Dagle prdonje :)