Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala, ja dosad baš ništa nisam prala, kontala sve čisto
perem svako voce,gdje se sve vucaraju banane dok dodju do mog stola,naravno da cu ih oprat....
Ne kontam ove banane, žilave su i gorke a košpa im je ogromna.
Jooojj. Logika da ces oprati voce ako ces rezati sa korom, a ako ces jesti direktno bananu i samo oguliti nema potrebe da se pere. Vec ako ces popoloviti neoguljenu bananu nozem onda bi trebalo.
Ja sto se tice ishrane vjerujem samo promiskuitetnim istagramusama kao i pojedinim call centrima koji će mi dat magicni čaj od 60 maraka
Ne "bi trebali" vec biste trebali. Opismenjavanje prvo pa popovanje, a ne obrnuto.
PRIJEDLOG KLIXU ZA RJESAVANJE PROBLEMA BOTOVA I/ILI SKRIPTI KAO ALATA KONTRAOBAVJESTAJNIH SLUZBI SRBIJE: Prijedlog ukljucuje obuhvat IP adresa koje su u Srbiji (ili cak sve adrese izvan BIH da se obuhvate TORovi, proxyji, VPNovi) i na politicki osjetljivim temama ogranici broj lajkova i dislajkova na 10 na pola sata, ili 30 na sat vremena itd itd. Dok nakupe lajkova, bajata vEst.
Slusao sam neki dan Macu sto se tice banana,a ustvari trazio na youtube bas ovu temu
klix te prati