Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zato se zove kečap sad mi je jasno
Ne mozete stavljati u isti kos rafinirani secer koji je otrov i secer fruktozu iz voca. Nepismeni autori. Kako je dosao novi urednik iz avaza, klix se srozao na niske grane.
Morace angazovat Fahru, da sa s niskih grana uzveru na toranj!
@sezam.susam: _"Tako da što se tiče štetnih posljedica od povećanog unosa šećera u organizam, potpuno ti je svejedno jedeš li kašikom iz tegle pravog domaćeg livadskog meda, ili suhih šljiva da uneseš u sebe istu količinu fruktoze, ili kašikom jeo rafinirani kuhinjski šećer iz kese u kojoj ga kupiš." Ako je sve ovako kako si napisao, pojasni nam zbog čega je onda rafinirani (bijeli) šećer nezdrav, a med zdrav. Ako je svejedno, zbog čega je onda smeđi šećer zdraviji od bijelog? Hvala!
Ove slike gore za debile!
_"Volite li kečap? Iznenadit ćete se koliko u njemu ima šećera" Hahaha, evo nove kreme za kolače!
Cuj naslova :-) Iznenaditi se ili procitati sastojke pa ne biti iznenadjen.
....pivo i sladunjava pica koja zovemo sokovi bilo gazirani ili gusti nemaju isto secera... Jedan sok od pola litra bilo koji ima 6 kesica secera onog za kafu! Pivo nema ni jednu... Kalorije da al to je drugi par opanaka... Vino i ljuta pica sadrze velike kolicine secera!
Ima i onaj bez šećera, tj. sa sladilima, taj je manje kaloričniji pa tko što voli....
A onda kažu da su sladila još štetnija od šećera, kancerogena itd. Nek se je.bu svi.
Da, to sam čula, ali ne pridajem pažnju tome, kad bi tako gledao ne bi ništa jeo, pio, život je kratak...
Moze velika porcija pomfrita bez kecapa?
Moze vruc u ruku!
Evo, toliko sam sokiran i iznenadjen, da sam se sav najezio.
nisam se iznenadio, jel' do mene?
Nije do tebe, nego do drusva u tebe!