Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam uvijek imao problema sa ciscenjem tave nakon przenja jaja. Ne poklapam jaja jer volim przena radije. Isprzite jaja, i kad su gotova, saspete fildzan vode okolo po ivicama i poklopite minutu dvije. Jaje se nece zaljepiti za tavu tako da ce tava ostati cista kad se 'pomarisu' jaja. Isto tako kad se riba przi na jakoj vatri zaljepi se, a kad se riba przi na srednjoj vatri ne zaljepi se za tavu.
Jel ti dosadno u zivotu?
Meni nena kad napravi, nako hrskava...njam, njam, njam
Jaje samo na puteru kakvo ba ulje..
Pa jaje nije ni peceno jbt
Znači, jaja od domaće kokoši ispečena na svinjskoj masti (ko jede svinjetinu, naravno) su sasvim druga dimenzija od jaja s farme ispečena na ulju. 😍
Nisu, ba, ispečena, nego ispržena.
na tik toku samo debili !!
Sa pravilnom temp, voda je nepotrebna.