Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne morate u stanu daću vam ja zemlje koliko hoćete da se dooobro preznojite a ne ko bakice po stanovima.
kod mene komsija uzgaja zelenu biljku koja izgledom asocira na marihuanu
Ovo je odlican hobi, i neko povrce zbilja uspije fantasticno. Svakako pokusajte s dvije tri razlicite biljke. Evo sad mozete s kupusom, keljom, mrkvom, brokulom... malo truda i isplatit ce se zbog vlastitog zadovoljstva.
Ja imam manje stado ovaca na balkonu i kravu u spavacoj
nope
nedaj boze da im daju zemlje da uzgajaju kanili bi se corava posla odma
Imam bastu vodu i opet se polomim da nesto uzgojim cisto za svoje potrebe, a ne ustanu, cista glupost. Moze eventualno za ukrasa nesto.
ja uzgajam na balkonu, bude manje, ali nije nemoguće
Može se proizvesti 5 kg a 350 dana možete postiti..
iмам ia proizvodiм djubrivo zaovo pa iavljaiте se
Posljednji put kad sam nešto uzgajao nešto u stanu došlo mi je pravo puno lopova sa fantomkama i sve mi pokrali, još sam i zatvora dobio sedam godina...
Skupa..pa normalno kad te uslove da koristis njihova sjemena tretirana GMO,mi odrasli na organskoj hrani sad moram da jedem plasticnu papriku i paradajz iz Konzuma