Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mi u oko može stati. Zamisli ovo naručiš i opet budeš gladan . ..
Ne samo kuhari, nego i svi ostali koji se bave uslužnim djelatnostima, trebali bi da osnuju Centre za edukaciju svojih kadrova kako bi poboljšali nivo svojih usluga.
Da i od ovoga ne naprave neki fakultetski smjer u Kiseljaku,Travniku,Palama,Bijeljini ili nekoj sličnoj univerzitetskoj pripizdini.
Sto jest jest,lijepo izgleda ali ja se sa ovim ne mogu ni zagrijati.. realno
Kad vidim porciju od 15 grama koja kosta 40 ili 50 KM odma mi zivci prorade. Znam da ce sad neki reci pa to ti je samo da probas, vako, nako... Ljudi moji ja jedem da se najedem a ne ovako moram jesti kod kuce pa onda u restoran na veceru. Mada moram priznati da izgleda fenomenalno.
...ovo su gluposti...site oci gladna guzica sto bi rekli...nema nista bez 10 komada sarme u kiselom kupusu ili dobre porcije sitnog cevapa sa rizom i pireom od krompira...
Zastace strucnjaci i kuhari,kad se nema sta kuhat?