Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svašta.... A onda slušamo priče da nam treba druga planeta jer smo svu energiju i resurse iskoristili, a toliko hrane se baca samo u jednoj zemlji.
bi fino našim ćevabdžijama slati, ionako niko ne zna šta sve trpaju u meso. Skoro sam kod Mrkve pojeo nešto što je po ukusu ličilo prije na gulaš nego na pljeskavicu, samo je izgledom bilo pljeskavica. I nigdje više nema onog finog mirisa roštilja, sve te štipa za oči. Još su kod Nuneta bolji nego bilo gdje na Čaršiji
Hahahahaah pola od ovog nije tacno.Dobrotvornih organizacija ima i previse samo one dobijaju hranu od drzave .A njemacke pene se hrane iz kontejnera.A bogme ni namirnice nisu jeftine kako on kaze .Meso suhomesnati proizvodi i mnogo sta mnogi si nemogu priustiti.Jedino je to da oni gledaju datum trajanja a ne ko kod nas 2 mjeseca proslo aono se jos prodaje.
A sve se nema mamicu im ccc koliko gladnih u svijetu oni bacaju hranu boze boze ....
i mi smo tako nekad a onda je dosla 1993... sad smo opet takvi do sljedece 1993 a onda cemo se opet sjecat asiluka i dobrih obroka...