Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da ste ovoj sirotinji ,dali recept za puru, ko ima jos za mesa
Socno i mekano meso mozete imati samo ako ga grilate na ispravan nacin za svaku vrstu mesa i ne prepecete ga, a sto mnogi cine.
Prvi maj i roštilj je zanimljiv samo ljudima koji 1 u godini na taj dan zapale roštilj i ugledaju kako meso "cvrči". Koji imaju kamin ispred kuće svako 10 dana je prvi maj, ljudi te čudno gledaju ako nisi baš taj dan raspalio negdje vatru.
Može li trik kako se ne olešiti i ostati u funkciji naredni dan?
Ne moze kakvo maslinovo, samo pola kile cevapa od uzeglog mesa to je maksimum, vrh jarane...vatra kaze sprzi sve ..ahahsh primitivaca i glupana.
Ne moze kakvo maslinovo, samo pola kile cevapa od uzeglog mesa to je maksimum, vrh jarane...vatra kaze sprzi sve ..ahahsh primitivaca i glupana.
Trik za savrseni rostilj: ne kupovati suhe i preskupe pilece filete
U mene u fameliji se nikada ne koriste kojekakve marinade