Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jučer gledam na njemačkoj televiziji, novinar koji je posjetio neka natjecanja za ginisove rekore popio na slamku litar soka od narandže za nekih 40 sekundi u uđe u ginisovu knjigu rekorda. Hoće da kažu da nije problem ući u ginisovu knjigu rekorda ako nađeš neku budaleštinu koja nije zabilježena.
a inace za taj rekord se otimaju sve zemlje svijeta
Koliko će uvaliti u putera i ulja ima da svi degustatori dobiju kiselinu! :D
U najboljem interesu svih nas nekoliko preporuka - prvanstveno za KLIX (ali i korisnicima) : -- Da se ZABRANE komentari uvredljivog sadrzaja na bilo kojoj osnovi: nacionalnoj, vjerskoj, spol itd., kao i diskriminatorski i neprimjereni ("sirovi") komentari u bilo kojem pogledu. -- Da se ZABRANI koristenje psovki i vrijedjanje drugih korisnika, a da se takvi komentari odstrane. -- Da se ZABRANE korisnici koji se ogrijese u vise navrata i ignorisu norme komentarisanja. -- Da se ZABRANI upotreba korisnickih imena uvredljivog, diskriminatorskog, itd. sadrzaja na bilo kojoj osnovi, a takvi korisnici "udalje" sa Klix-a Hvala!!
Ovo je trebalo pripremiti za promociju BiH na EXPO 2015 u Milanu koji počinje za 15-ak dana i trajaće 6 mjeseci. Samo neka se zamisle šta su mogli zaraditi samo na promociji ovog tradicionalnog jela. Ali, nažalost, BiH ne učestvuje jer nadležne institucije nisu bile zainteresirane!!!???
Recesija..
Pomala mi ova ćása što planiraju u njoj spremati. Hmmm.
Da li se to šalje narodnim kuhinjama? Ili zayebancija.
150 litara ulja.
ovo ce biti dobro :) srecno
hocel biti hljeba na degustaciji?
bosna zemlja prvak u zderanju i kradji lol
1000 jadnih pilića je stradalo za ovaj rekord
A to ti piletinu ne jedes ?
da je piletina meso, prodavala bi se u mesnici..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje bi bilo da su to dali narodnoj kuhinji da imaju šta davati ljludima da jedu........
BAMIJA, SRCE MI K'O DŽAMIJA !!!!!!
Nije vise Begova vec "Grande Corba", ovo recept za popasne :D
Eto te opet. De malo izađi, prošetaj Komi. Udahni zraka, ne ujeda. Neće propast svijet ako ti ne budeš najpametniji svakog dana i u svakom pogledu.
Dobro si, sjedi gdje si i ispravljaj krive Drine. I piše se da izviniš. Izvinuti se je nešto drugo. Sretno!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)