Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su simpaticna ova djeca iz Malawia, komad hljeba ili kruha svejedno jedan kuhani krompir i prelijepi osmjeh na licu :) Nase bi nas djete tim istim krompirom spucalo u celo i plakalo pola sata dok im se nebi ugodilo.
LUCKIES, doručak je divan i ponuđena je raznovrsna hrana. Ako je sto pun, to ne znači da će jedno dijete to da pojede. Svega puno, a od svega se uzme pomalo. Takva jke Turska trpeza. Što se tiče onih paprika, nisu ono ljute papričice, nego isječene crvene roge. Eh, da nije bilo Turske, šta li bi ti zasmetalo?
dobra ova Turska..dok je u Brazilu skroz losa situacija...
ups..odavno nisam bila na klixu, malo je falilo da zaboravim koliko glupih komentatora ima...oprosti. :D
Ama i u Holandiji uzas. PS Welcome back! :)
Sta li teleca glava doruckuje?!I koje li kasete uz to gleda?!
ja krumpir obožavam na sve načine, meni svi prevrću očima kad to kažem ili kad naručim u restoranu, to kao "samo sirotinja jede" ,a meni bolji od mesa 100 puta!
Ma dajte molim vas, ako ova djeca iz Japana i Turske pojedu ovo jaje i krisku hljeba, dobro je. Pa nisu to ljudi od 30 godina, jbt. Al' brate ovo u Turskoj je zakon...
sto se dobro jede u turskoj :)
haha
pa mogli bi doruckovati u tiffaniju, ali odjecu. zato mi je bilo smijesno. ima u sa butik tiffany
Margarin, pekmez, paradajz, krastavci, kupus, mliječne prerađevine i naravno hljeb za života ti ništa više ne treba :)
Sarajevo, Bosna i Hercegovina: Bajra pasteta. I i to, hvala Bogu na izobilju.
Mislim da je vidljivo zašto su Japanci tako dugovječni..
Sve je ok, ali me tuga uhvatila na hranu djece iz Malavia. Onog malog Japanca, što se namrštio na svoju hranu, trebalo bi preko koljena i za zamjenu mu dati hranu ove djece.
Nasa djeca zato jedu zlatnim kasikama...
dajte ovom malom ljutom iz brazila mesa, vidite da to hoce btw, gdje je bosna i nas grah za dorucak??
Turska u ozobilju kao i uvijek,MashAllah
Sta jedu nasa za dorucak ?? ma hajde sta nas briga bitno danam je nacionalizam pobjedio , A nasa djece nemoraju ni doruckovati pre skole, A i nemoraju ni sendvic posesti, A nemoraju ni sok popiti u skoli jel tako ali imamo mi naseg IZTBEGOVICA,DODIKA,COVICA...
PAPE ODLAZI !
Dosadan si njega Izetbegovica i dodika se nikad rijesiti necemo :D
u nas jedu zlotnim kasikama