Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi budu cevappi i bureci nakon 30 dana ?
samo loši ćevapi i pite mogu BITI 30 dana. :)))))))))
ili u stanu vegetarijanca ! ili " naprednog zapadnjaka " :)
eh znači samo burger king :P a i jesu najbolji
Citam komentare, i ne mogu vjerovati jesmo li mi tako generalno glup narod? Je li moguce da 90% komentatora uopce ne kuzi poentu????
moguce je, fragola, moguce je... 90% nas ne kuzi da redovno bira one koji su mu isisali krv generacijama unaprijed, a ne da skonta nesto poput ovog... kvantna fizika. :))) bogte, kako je ovo glup narod! fascinantno!
Ne moze nama proci ovako neka interesantno upakovana kampanja, reklama, anti-reklama, nazovimo to kako god. Jedino bi moglo proci da Bakir ispod svog "u jedinstvu je snaga" plakata doda "Narode, ne jedite Mc'Donalds hamburger jer je cista plastika"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mene onaj umami i dalje mami. bez obzira :)
Da jedem hamburger sad bi maznula jedan pre kafe :))) jel ti ovo jedes? Peri dasta i ti si podjetio mene ako cemo pravo, tamo na nekom clanku:))
Jedem ali nisam sad onaj za grizeni. Mozda jednom mjesecno. otvoren je u SA MacDon. Ima mozda 3.4 god vjeruj nije mi palo uci i probat. doduse jesam u Splitu tek otvoren bio shoping centar Jocker. Onako ocejfio i nista vala. Nisam ti za to. Niti pizze nisam fun kechapa a nisam lud ni na fashirano meso iskreno. peciva mlijecni proizvodi.svi pite e to.je moje...
PRIKAŽI ODGOVORE (56)
McDonalds ko nov. Nista mu.
Normalno da bude budjavo, sta su ocekivali?? Gluposti .
hahahahahahahaaaaaaaaaaa oplakah... miss the point... :D
hahahahahaha vinja, cim sam vidjela video i procitala kratki tekst, znala sam da mnogima nista nece biti jasno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eto, ja bas volim da jedem stare hamburgere..sad ste mi pokvarili cejf
Zato sad pazite sta stavljate usta :)
Pa sta je cudno, i hljeb i sve se ubudjavi za 30 dana pod ovim uslovima.
Video pokazuje kako se hamburger jednog fast food lanca ubudjavi u normalnom vremenu, nekima treba duže, nekima još duže i na kraju McDonaldsov koji je skoro isti kao prvi dan, malo je zbunjujuć naslov, poanta je suprotna od toga što misliš
Nije to nista kad se burek ili musaka ubudja u rerni...
cuj? kod mene se to vrelo pojede, jedva tepsiju sacuvam... ;)