"Zar to nije divno"
15

Somersby osvježenje u novom pakovanju: Savršen dodatak za toplije dane i opuštanje

Somersby
Somersby
U današnje vrijeme kada svakodnevno jurimo između obaveza, važno je imati trenutke za opuštanje i uživanje. Nakon napornog dana jedan od najboljih načina za relaksaciju je provođenje vremena sa porodicom i prijateljima. To je prilika da se odvojimo od stresa i obaveza, te da se prepustimo bezbrižnim trenucima radosti i zabave.

Topliji dani koji dolaze samo dodatno podstiču želju za uživanjem na otvorenom, uz omiljene osvježavajuće napitke.

Dobro raspoloženje i pozitivne vibracije najbolje se kombinuju sa omiljenim ciderom Somersbyjem. Ovaj saveznik dobre zabave na bh. tržište sada dolazi u novom pakovanju, limenkicama od 0,33 l.

Malo i praktično pakovanje idealno je za trenutke opuštanja na terasi, pikniku u prirodi ili kao pratnja na izletima. Lako se može ponijeti sa sobom i uživati u njegovim dobro poznatim ukusima gdje god se nalazite.

Jabuka i borovnica (sa alkoholom), jagoda&limeta i mandarina (bez alkohola) donose spoj osvježavajućeg ukusa, naglašavajući voćne arome i prirodnu slatkoću.

Somersby je pažljivo napravljen za uživanje, a odlično se kombinuje i sa desertima. Stoga, proljetne dane iskoristite za bijeg od svakodnevnice i neka vam svaki gutljaj omiljenog cidera bude užitak, a svaki trenutak postane nezaboravan.