Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislio sam da se sladoled pravi od mlijeka, ali otkud ja znam... ovo me podsjetilo kad su u jednom gradiću u texasu krstili ljude vodom iz rijeke jordan. poslije se ispostavilo da je kišnica, a pastor se branio da se oblaci prave isparavanjem iz svih vodenih površina, pa tako i iz spomenute rijeke. možda bi bilo dobro pomiješati zemzem vodu i ovu sa ajvatovice sa tešanjskom oazom, dobili bi super sladoled, vjernicima blizak, a amerikancima drag. svi sretni k'o nova godina
Ti ga lizes on se dize? sladoled u liftu
Ne mogu da shvatim da je neko u stanju zaradjivati putem vjere! Sramota!
Iskreno te pitam gdje si ti odrasla pa te iznenadjuje da neki ljudi zaradjuju na vjeri?
Odrasla sam u Njemackoj ;)
donio flasu zemzema pa na razgadjanje sa 453 litara obicne
Valjda je sva voda ista
@NIJE KONJ VEĆ AT Slažem se s tobom, ali vidiš da nismo u pravu, s obzirom na "palac dole" koji ti "intelektualci" udaraju. Samo bi volio da nam neko od tih "Aristotela" objasni razliku između dvije čaše čiste vode. Da nam otvore "oči"... mada sumnjam... nema tog objašnjenja u vjerskim knjigama.
Ovo je radi vjere, a ne radi profita... Turčine turčine n......
Motiv nastanka bilo koje vjere je profit.
e ovo sa vodom koja izvire iz meke je pravi marketing, vode tamo ima u izobilju i sve natapa tursku a posebno taj grad cankari. pada mi na pamet da bi ovi naši u bosni mogli praviti sladoled od vode sa ajvaz dedinog izvora
A uz ovo se u sladoledu nalazi kikiriki pod imenom flupi-slupi iz sf romana put na mars i i svete kapi iz jabukovog cesnjaka.
Evo je markentiski trik TO MAJSTORE
Da je probat' ! :P