Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
18KM ona sama potrosi gdje je muz koji ce isto toliko potrositi i bar jos jedno dijete to je 54KM hmmm bas se pitam da li je to malo da se na dnevnoj bazi izdvaja toliki novac kada za taj novac mozes jesti 3 dana sva tri clana porodice
Тако то Срби раде. Трпају гаре, а гароње трпају болешњаке. Хехехе! Куку, како ли је само болешњама Деен-у и Нуркићу! Хахахахахахаха! Јер болешњо је то; воли гаравога, воли да текбира, алаха и бошњијака, да пријети комшијама и присваја цијелу земљу.
Vi njih, oni nas, mi vas.
10 dolara je samo dorucak, sta palamudi ova?
Dobar donji trap..
Nije isto 10 dolara njoj i prosjecnom Bosancu
Ako ovako nastavi uskoro ce biti stokilasica.
Samo nam je još ona falila.
najbijeljiji srbin