Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat je prave na otvorenom... Ako ptica proleti bukvalno ce im se posrati u rucak :/
hahahahha :-D
A ne znam bi li se smijao ili plakao. Dijeliti ce je prolazanicima i donirati narodnim kuhinjama. Nema cega nece biti u njoj :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Selektore...ti je prvi kušaj!
Begova Corba sa okusom siromastva!
što...šta fali, ima ljudi kojima će čorba dobro doći, prijatno.
mislim da je gora dlaka neg' pričije kofno
Kakva li će biti MEŠINA ČORBA za Belgiju i Izrael?
Potrovat će narod i to objaviti kao podvig. Nakaradna smo država fakat.
Pa jeste eto begova corba poznata u svijetu i pravi se od Guatemale cak do Hondurasa a moe bit i u Panami u sto nisam bas siguran.
Security je tu da neko nemazne koju koku namjenjenu za ovu čorbu. :-D
Možda bude i pucanja
Osim ako Delalić Jr. nebudNe na dagari i nebudNe tražio repete a more bidne i Mirza ''Green outlaw'' opali koji metak u zrak iz veselja ak' mu se budNe sviĐela čorba il' vidi Eminu K. :-P
Safet bi i corbu pokvario ;)
dosao Mesa da proba dok nije vidio da ptice lete iznad Sarajeva. onda je rekao...ehhm, ja ne smijem. dijeta.sport, znate!?ja sam ipak selektor.
Mesaj, mesaj, luda kuca, zajebancija...sto be rekli nadrealisti...
Stiglo ..proljece ,ludilo me fata,odo na jednu spuru da je oznacim,pogledajte ko je strastveni Moro-zaljubljenik...! https://www.youtube.com/watch?v=AOJPraw-1BQ
Baš fino čorbe ima još samo zlatne kašike i sve posloženo.
Bolje da ih je obisao Begovic.
Ev cekam da se jos pljuje i ruzno govori o ovome, a pogledajte malo Hrvatsku i Srbiju, da ne spominjem Italija i druge normalne zemlje, cim prebacis na njihove tv kanale neka slicna akcija i svi nasmijani prilaze i probaju, kod nas to "ofiranje" i provaljivanje. DaBogsacuva
Zato što smo uglavnom stoka,pljujemo po svom a tuđe bi govno hvalili.. I kontamo drugi nam krivi...
Gospon, ovaj komentar me je silno obradovao. Kapa dole za iskrenost i potpuno se slazem. Sve sto je drugim ljudima normalno za nas je seljakluk kao npr. ovo ili nosenje ostataka hrane kuci iz restorana, a cajkice i serpe sarme po plazama su nam sasvim normalna stvar, sto niti jedan drugi civilizovani narod, sem sa Balkana ne bi mogao smisliti.
Mmmmm, ima da zamiriše cijela Ferhadija :)