Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je s nasim burekom
Sace i Sabrija Adim da pije sampanjac od nashih para!
ja mislim da vi na klix u ne kontate a i dosta naroda da nije sve šampanjac! prvobitni se zove tako jer dolazi iz regije Champagne dok je more drugih vrsta pjenušaca tako da čisto sumnjam da mnogi bitne trenutke proslavljaju uz šampanjac!
ma ide mi na nerve što ljudi sve pjenušce nazivaju šampanjac....šampanjac je samo onaj pjenušac iz regije Champagne dok svi ostali su samo pjenušci!
a vas to kao nervira, vi kao neko, nesto? sise obicne
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bolja je nasa sljivovica
Jel ovdje spada i onaj djeciji sampanjac. Onaj kojim smo se urokali na 10om rodjendanu kod drugarice Selme ?
Znaci, sad je sampanjac kao zasticen od pijenja. Da se ne potrosi. Lol
drago mi je zbog toga i ja sam sretan zato sto je sampanjac stavljen na listu svjetske bastine uneskoa zato sto ja volim da pijem sampanjac i meni je drago kad ga pijem i sada mi je drago kada sam uvidio da je stavljen na listu svjetske bastine uneskoa.