Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
emmmm http://9gag.com/gag/aBKyWoQ
Tesko da ce uspjeti zabraniti, previse je rasprostranjena. Mada iskreno se nadam da hoce,i ovako nas truju sa svih strana.
btw Monsanto je htio da odradi full licencu nad sjemenom paradajza i krastavca ali im je ta kampanja propala zahvaljujući naporu svjesnih i savjesnih građana i političara širom Evrope. Ovo je najveća prijetnja ljudskoj slobodi, ako nam krenu kontrolisat i "patentirat" sjeme za povrće i voće, tek smo onda pravi robovi postali.
cuj podnaslova: "Navode da su takva ispitivanja neophodna." koji debil moras biti da ovako nesto napises.
Jašta nego zabraniti, puna podrska rusima
Aaaah napokon će se neko konkretno suprotstaviti Monsantu i Američkom zlu!! Uljepšaše mi dan.. Ništa bez Rusa...:)
Ma gmo je spas za covjecansto !
monsanto ima i kod nas firmu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
svakim danom sve mi se vise svidja ova Rusija :)