Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Luksuz je uvijek bio luksuz. Ko ima platit ce, a sirotinja ce gledati i pitat se kako neko ima da toliko plati. U SAD imaju sladolede za $100.000. Sirotinja se ibreti, a bogatasi bacaju ko da je kusur
Daj sinak ohladi malo 170 eura za hamburger na Jadranu ? Ok sve slazem se da su sastojci extra ali da imas sve sastojke svijeze a sam priznas da si samo 7 prodao?
Jeftinije nego reklama na TVu i u stampi...
Mali ne kaki
Zbog sastojaka, kako da ne. Jedina istina je da se sistem vrijednosti poremetio i sada se ciganski naplacuje, kako ko hoce. Naivnih debila koji to gutaju bez primjedbe je vise nego ikad. I jos naprave hambash kao neboder, ne mozes zagristi i probati sve odjednom, nego chopkaj malo po malo.
posjetite YT kanal Gastro trazilica koju novinar spomenuo nije, a uredno njihov klip objavio i na osnovu njih tekst napravio.
MORA DA JE LEGITIMNI HAMBURGER😄☝️
Mora da je od svinjetine jer je svinjetina najskuplje meso,a mozda u njemu ima i droge mnogo zato je skup.
Ljudi su kod nas navikli da jedu mljeveni otpad od kojekakvih cuka i mačaka, i ti njima ne možeš objasniti da postoji nešto drugačije.
Potrosio sam i vise na vecerama ali ovu cifru nikad ne bih platio u Hrvatskoj a pogotovo u Dalmaciji. U istri jos inekako. Gdje sam god u Hrvatskoj na obali jeo uvijek je bilo razocarenje: u hrvatskoj se ide u konobe i u jednostavna mjesta jer jednostavno ove cifre nisu vrijedne kvaliteta jrane i usluge. U mom misljenju.
Poseri ga,i hamburger o gazdu 🤣
Krkan bar..
jel dodje i uputnica za gastroenterologa uz ovaj dorucak?
pa da je suha medjedina puno je
Nidje veze! Ni burger ni taj lik koji ga je „kreirao“. Hrpa gluposti! Al‘ doduše Belinciaga prodaje kese za smetlje, za ogromne pare.
Ok sve, kome se moze neka izvoli... ali jedina stvar je sto je vlasnik rekao da oni su oni u stvari skoro u minusu zbog burgera kojeg prodaju za 325KM.... kome s*re? Kojem minusu? Pa koliko je on platio sve te sastojke, preko 5 hiljada km?
Ove cijene su sića za džekin restoran u dubrovniku 😂
Za vrhunske proizvode normalna cijena,to je senzacija samo kod nas kojima je i dobar hamburger od 10 maraka preskup,volim kvalitetno jesti pa mi nije problem platiti ni 40 maraka
De ne rise, molim te! Nije problem platiti za jelo, ali kvalitetno jelo! Jedan hambas nije vrijedan tih para! Ne vjerujem da je Grand Marnier neki exkluzivni, sigurno najjeftiniji koji predstavljaju kao nesto extravagantno! A to sto ljudina uvozi sir extra iz Engleske je prezeravanje